Live Jazz

"Ons feest kreeg extra allure door de heerlijke muziek die meestal op de achtergrond was, maar die toch dermate aanwezig was dat er regelmatig applaus klonk van mijn gasten die mij tussendoor en na afloop kwamen vertellen hoe fijn en mooi ze de muziek vonden."

Rehana werkt vaak samen met een pianist of gitarist en (contra)bassist, om de (achtergrond)muziek voor borrel, diner, receptie, feestelijke opening, (huwelijks)ceremonie, gala, feest of festival te verzorgen. Zij vullen uw bijzondere gelegenheid perfect aan met easy listening jazz, swing, bossanova's en ballads.
Het trio kan, naar wens, uitgebreid worden tot kwartet (trio + saxofonist óf drummer) of kwintet (trio + saxofonist én drummer).
Het Rehana Begum Jazz Trio/Quartet/Quintet geeft graag ook concerten.
Rehana en haar muzikanten zorgen er op recepties en feesten e.d. voor, dat de muziek goed te horen is, maar, indien gewenst, niet te luid, waardoor er gewoon gepraat kan worden.
Rehana's band Esprazzivo (www.esprazzivo.com) bestaat, naast zang, uit een saxofonist, pianist, bassist en drummer. Zij spelen graag bruisende swingende jazz, pittige latin, zwoele bossanova's en romantische ballads op festival, bruiloft, receptie, gala en feest. Al naar gelang gelegenheid en wens kunnen zij op de achtergrond blijven of op de voorgrond treden.

De fijne jazzmuziek van het Rehana Begum Jazz Trio/Quartet/Quintet en de jazzband Esprazzivo, in de stijl van grootheden als Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan en Billie Holiday, past ook prima op feesten met als thema The Roaring Twenties en The Great Gatsby.Rehana is flexibel en kan ook als gastvocalist voor een (big)band ingehuurd worden of in een andere samenstelling komen optreden.

Neem contact op met Rehana om vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren: rehana@rehanabegum.com .


 
Copyright © 2014 Rehana Begum | Live Jazz